Fri frakt över 600 kr / Snabba leveranser / 30 dagars öppet köp

Allmänna parkeringar


Laddstationer för allmänna parkeringar


Den bästa lösningen för allmänna parkeringsplatser. Laddboxar och laddstolpar som uppfyller högt ställda krav på funktion och kvalitet.  


Automatiserade betalningslösningar och enkel administration

Eneva erbjuder system som är speciellt framtagna för parkeringsplatser - t.ex. laddning mot betalning eller laddning endast under utvalda tider på dygnet, såsom under ett köpcentrums öppettider. Våra lösningar passar dig som är privat fastighetsägare, jobbar inom offentlig sektor eller bedriver kommersiell verksamhet och ställer höga krav på utrustningen.


Snabb och enkel betalning 

Med våra laddstationer är det enkelt att betala på det sätt som dina användare föredrar. Du kan välja mellan ett flertal olika betalningslösningar, bl.a. Easypark, Charge365 och Fortum och allt sköts automatiskt mellan användaren och administratören av betalningslösningen. 

Era faktureringskunder identifierar sig med en RFID-bricka eller via en app i telefonen före varje laddningstillfälle. Som ägare av systemet kan du kostnadsfritt och enkelt hämta ut laddhistorik från vår molntjänst och utifrån denna debitera faktureringskunderna för elförbrukningen. Du kan också lägga ut debiteringen till oss eller till en aktör av betalningslösningar.


Enkel administration 

Systemet är enkelt att använda. Via vår molntjänst få du full överblick över systemet och strömförbrukningen för varje laddstation. Om du inte vill administrera systemet själv, kan du enkelt överlåta det till oss. Allt från support till betalning blir omhändertaget, så att du kan använda din tid till annat.


En kostym att växa i 

I ett laddsystem från Eneva kan alla parkeringsplatser förberedas för elbilsladdning. På så sätt kan ni enklare och billigare lägga till och utöka antalet laddboxar över tid.


Robusta och vädertåliga 

Våra laddstationer uppfyller "IEC 61851"-standarden, tål tuffa väderförhållanden och utvecklade för att stå emot kyla, snö och regn.