Fri frakt över 600 kr / Snabba leveranser / 30 dagars öppet köp

Bästa valet av laddlösning till brf, samfälligheter och företag


Eneva erbjuder nyckelfärdiga och framtidssäkra laddboxar & laddstolpar till bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag.

Kostnader

Kostnaderna som anges nedan är för en komplett laddplats före bidraget från Naturvårdsverket och är uppskattade cirkapriser. Läs mer om bidraget längre ner.

15-25.000 kr

Kostnaden per laddplats i garage komplett, installerad och klar.

25-35.000 kr

Kostnaden per laddplats för en utomhusparkering komplett, installerad och klar.

Med vår lösning får ni ett system som är enklare att installera, lättare att bygga ut och snabbare laddning än med andra system – allt detta till minsta möjliga insats från er sida.

Enklare installation

Tack vare inbyggda säkringar och jordfelsbrytare får en mycket enklare installation.

Lättare bygga ut

I ett system från Eneva kan alla p-platser förberedas för elbilsladdning. På så sätt kan ni lättare lägga till och/eller utöka antalet laddboxar över tid.

Snabbare laddning

Genom att utnyttja tillgänglig kapacitet i nätet bättre kan ni ladda 3ggr snabbare och ha 3ggr fler laddplatser än med traditionella system.

Undvik att bygga in er i gårdagens teknologi

Vår lösning kommer från Norge där man är bäst i världen på elbilar och laddlösningar till dessa. Norge ligger ca. 3-4 år före Sverige i utvecklingen och har utvecklat laddningslösningar, som ligger i framkant. Med vårt system får ni därför en intelligent, kostnadseffektiv och framtidssäker lösning. Dessutom undviker ni att bygga in er i gårdagens teknologi.

Framtidssäkra laddplatser för boende i Solna

När Brf i Solna skulle investera i ett laddsystem för elbilar vände föreningen blicken mot Norge.

– Norge har kommit betydligt längre än Sverige på det här området, konstaterar ordförande i bostadsrättsföreningen.

.

Bidrag för installationen

Just nu kan man ansöka om statligt stöd till investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet.

Finansieringsförslag?

Kontakta oss gärna om du vill ha tips eller förslag på hur ni kan finansiera er investering i laddplatser utöver bidraget från Naturvårdsverket.