Fri frakt över 600 kr / Snabba leveranser / 30 dagars öppet köp

Bostadsrättsföreningar


Nyckelfärdiga laddboxar och laddstolpar till er bostadsrättsförening


Framtidssäkra laddningslösningar för er bostadsrättsförening

Eneva erbjuder system som är både enkla och smarta för elbilsladdning. Vi erbjuder laddboxar och laddstolpar för bostadsrättsföreningar - både för garage och utomhusparkeringar. Möjligheten att erbjuda laddstationer i bostadsrättsföreningar är inte bara en bonus för de boende, det ökar även värdet av bostaden. En medveten investering för framtiden och klimatet.

Intelligent

Enevas intelligenta laddningssystem erbjuder effektivare elanvändning. Systemet använder all tillgänglig kapacitet i fastigheten och fördelar strömmen på ett smart sätt mellan laddstationerna i er förening. Med en effekt på 22 kilowatt kan användaren på endast en timme ladda bilen för en körsträcka på upp till 11 mil.

Boxarna levererar alltid snabbaste möjliga laddningshastighet vid varje given tidpunkt. Vidare kan upp till 67% fler bilar ladda på befintlig elkapacitet jämfört med ett traditionellt laddsystem.

Framtidssäker

I ett laddsystem från Eneva kan alla parkeringsplatser förberedas för elbilsladdning. På så sätt kan ni enklare och billigare lägga till och utöka antalet laddboxar över tid.

Kostnadseffektiv

Enevas laddsystem optimerar elanvändningen vilket resulterar i stora kostnadsbesparingar för er, som fastighetsägare. Genom att kapa effekttoppar undviks onödig uppgradering av elsystemet och effektkostnader gentemot nätbolaget hålls nere.